Bilpunkten – en rutinerad bilhandlare i Borås

Mekaniker arbetar i verkstaden hos Bilpunkten - Din bilhandlare i Borås

Sedan vår start har Bilpunkten varit mer än en vanlig bilhandlare i Borås. Vi är en historia om passion, framsteg och anpassning till den moderna bilvärlden. Med rötter hela vägen tillbaka till 60-talet, då Tage Johansson Bil grundades, har vi lång erfarenhet och gedigen rutin som bilhandlare i Borås.

Förnyelse och expansion under åren

Under åren har vårt sortiment kraftigt ökat och Bilpunkten har befäst sin position som en etablerad och pålitlig bilhandlare i Borås. Med ett stort utbud av bilar från Mazda, Jeep och Hyundai kan våra kunder nu välja från en linje av bilar kända för hållbarhet och effektivitet.

Alltid med dig som kund i fokus

Över sex decennier i bilbranschen har lärt oss en sak – kundnöjdheten kommer först. Vid ett bilköp eller en bilförsäljning är branscherfarenhet avgörande för att göra en god affär.

Genom åren har vi lärt oss hur man lyssnar, anpassar oss och levererar det bästa till våra kunder. Så när du väljer Bilpunkten väljer du inte bara en stabil bilhandlare i Borås, du väljer en partner som sätter dina behov i centrum.

Bilhandlare i Borås med stort sortiment.

Mycket mer än bara en bilåterförsäljare

Idag är Bilpunkten inte bara en plats för nya och begagnade bilar, utan också för service, support och expertrådgivning. Med ett tjugotal dedikerade anställda och en toppmodern auktoriserad bilverkstad, erbjuder vi ett smidigt och problemfritt bilägande. Här kan du känna dig säker på att vi kommer att ta hand om dig, från start till slut.

Vikten av att välja rätt bilhandlare i Borås

När man står inför valet av att köpa en bil är valet av bilhandlare nästan lika viktigt som valet av bilen själv. Att köpa bil är ett stort beslut, så det viktigt att du känner dig trygg genom processen. En pålitlig bilhandlare i Borås som Bilpunkten erbjuder inte bara kvalitativa bilar utan även gedigen kunskap om de märken vi representerar och dess behov.

Här vet du att vi står bakom våra produkter genom att erbjuda garantier och professionell service och rådgivning. Genom att välja en erfaren bilhandlare i Borås som Bilpunkten, får du tillgång till en partner som är med på resan genom bilägarskapets alla händelser.

Oavsett om du är ute efter en ny Mazda, Hyundai eller Suzuki, eller bara vill ha service på din nuvarande bil, står Bilpunkten redo att hjälpa. För oss på Bilpunkten är varje kund en del av vår historia. Välkommen till Bilpunkten – din lokala bilhandlare i Borås.