Hyundai i10

Hyundai i10 bjuder på svepande linjer och muskulösa kontraster – en dynamisk look som drar blickarna till sig. Låt den eleganta kupén välkomna dig med fräscha mönster, nya texturer och det senaste inom multimediateknik.

Hyundai i20

Dynamisk, sensuell och sportig. Med en revolutionerande design sätter Hyundai i20 en helt ny standard i sin klass. Ta vara på varje ögonblick med den perfekta bilen som ger dig lite mer av allt.

Hyundai i30

Nu finns Hyundai i30 i en uppgraderad version – med möjlighet till fler hästkrafter, extra elegans för såväl kupé som exteriör samt nya uppkopplings- och säkerhetsfunktioner. Gör dig redo för nya i30 med mildhybrid som standard.

Hyundai i30 Kombi

i30 Kombi är en bil att lita på. Med snygg design, plats för komfort och förstklassig flexibilitet tar nya i30 familjebilen till en helt ny nivå – perfekt för dig som vill uppleva en trygg körupplevelse med människor du älskar.

Hyundai i30 Fastback

Nya i30 Fastback bjuder in till lyx med hög prestanda. Med sluttande taklinje, låg kaross och sportiga detaljer är i30 Fastback en fröjd för ögat från alla vinklar. Luta dig tillbaka och njut av sofistikerad design med nya i30 Fastback.

Hyundai KONA

Nya KONA är självsäker och sofistikerad. Med uppgraderad interiör och exteriör är denna SUV perfekt för dig som vill ha en snygg, snabb och pålitlig bil. Upplev skulpterad och vass design i en klass för sig – med nya KONA byggd för framtiden.

Hyundai KONA Hybrid

Nya KONA Hybrid är perfekt för dig som vill ha en bekväm, tuff och effektiv SUV. Med sportig design som väcker habegär är KONA Hybrid byggd för att leverera stor körglädje, optimal bränsleekonomi och lägre koldioxidutsläpp.

Hyundai KONA Electric

Framtiden är här! Nu finns nya KONA Electric redo för dig som vill köra elektriskt – i en uppgraderad elegant design. En laddning ger dig en räckvidd på upp till hela 484 km. Att köra elektriskt har aldrig varit roligare.

Hyundai NEXO

NEXO är framtidens bil. Precis som en elbil drivs NEXO av elektricitet, fast via egenproducerad el från bilens bränslecell istället för ett batteri. Upplev en helt ny, miljövänlig och högteknologisk Hyundai – i sann harmoni med naturen.

Hyundai TUCSON

Helt nya TUCSON är en fullfjädrad designrevolution. Med dynamiska linjer sätter Hyundais populära SUV en ny standard i sin klass. TUCSON öppnar även upp till klassledande hybridteknik som tar dig längre än någonsin.

Hyundai TUCSON Hybrid

Med TUCSON Hybrid följer en utveckling som både märks och syns. Hyundais populära SUV är byggd för att minska koldioxidutsläppen och öka bränsleeffektiviteten – utan att kompromissa med körglädjen.

Hyundai SANTA FE

En ny, kraftfull och elegant look är här. SANTA FE öppnar upp till plats, komfort, teknologi och säkerhet på en ny nivå. Upplev en 7-sitsig SUV i lyxförpackning – med fyrhjulsdrift som standard.

Hyundai SANTA FE Hybrid

SANTA FE Hybrid är Hyundais största SUV. Med en fängslande kupé, lyxig design och kraftfull hybridprestanda är Hyundais SUV-succé ett självklart val. Ta bränsleeffektiviteten till en ny nivå med nya SANTA FE Hybrid.

Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid

Större, bättre och laddad för framtiden. Växla mellan bensin och eldrift med ett enkelt knapptryck och upplev glädjen i ett elektrifierat alternativ. SANTA FE Plug-in Hybrid öppnar upp till friheten att köra precis hur du vill.

Hyundai IONIQ 5

Nya IONIQ 5 gör framtidens elektriska drivkraft till verklighet. Med futuristisk design, banbrytande teknologi och elegant stil kan du nu ta dig längre. Ladda med stil och gör världen till en bättre plats med IONIQ 5.

Hyundai BAYON

Helt nya BAYON är en kompakt SUV med högt i tak. Här ligger rymlig interiör, inspirerande design och smarta detaljer till grund för Hyundais praktiska crossover – en perfekt bil för dig som vill uppleva trygg och elegant körning.