Auktoriserad bilverkstad i Borås

I vår moderna bilverkstad i Borås är din bil alltid i trygga händer. När du bokar bilservice eller bilreparation hos oss på Bilpunkten väntar en auktoriserad bilverkstad. Våra professionella mekaniker är redo att ta hand om din bil – en garanti från oss till dig. Som din auktoriserade återförsäljare för Hyundai, Mazda och Suzuki garanterar vi snabb och trygg service av din bil när du behöver den som mest. Bilpunkten är även en auktoriserad verkstad för SAAB och Mitsubishi.

MRF-Ansluten bilverkstad i Borås

På Bilpunkten i Borås är vi stolta att vara en MRF-ansluten bilverkstad. MRF (Motorbranschens Riksförbund) är en branschorganisation för seriösa och professionella bilverkstäder. Vårt medlemskap i MRF är en garanti för dig som kund hos oss på Bilpunkten. Vi erbjuder bästa möjliga service och högsta kvalitet med kunden i fokus. Du hittar mer information om MRF här.

Varmt välkommen att boka din service eller reparation hos oss på Bilpunkten.

Boka verkstadstid

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort för att boka en tid.

  Bilpunkten i Borås AB

  Rosendalsgatan 26, 504 52 Borås

  033–44 73 00

  info@bilpunkten.se

  Bilservice i Borås

  Behöver du bilservice i Borås? Hos oss på Bilpunkten kan du alltid räkna med att du får högkvalitativ service både snabbt och tryggt. Dessutom kan vi erbjuda reservdelar till riktigt bra priser. Oavsett om din bil drivs av el, bensin eller diesel så har vi reservdelar för din bil. Att lämna in bilen på service med jämna mellanrum är viktigt av flera anledningar. Framförallt förlänger du livslängden på din bil. Samtidigt ser du till att minska på riskerna för eventuella fel under körning som kan orsaka olyckor för dig eller andra trafikanter. Som kund hos oss ser vi till, tack vare vår kvalitetsservice, att din bil fortsätter att rulla i många år framöver.

  Behöver du bilreparation i Borås

  Önskar du veta mer om att få hjälp med bilreparation i Borås eller har du andra relaterade frågor? Hör av dig till oss så hjälper vi dig. På Bilpunkten i Borås har vi lång och gedigen erfarenhet av att kontrollera och reparera bilar. Tack vare vår långa erfarenhet, expertis och kunskap inom bilservice kan du alltid räkna med att din bil är i trygga händer.

  Lämna in din bil på bilservice i Borås

  En bilservice är först och främst en säkerhetsåtgärd så att du som bilförare ska kunna köra tryggt i trafiken och inte vara en fara för andra trafikanter. Om du inte skulle serva din bil blir risken för olyckor och andra bilrelaterade problem större. Upptäcks ett fel i bilen i ett tidigt skede kan du också spara pengar i det långa loppet. Att utföra en service på bilen efter rätt serviceintervall bör vara en självklarhet för alla som äger ett fordon. När du lämnar in din bil för bilservice till vår bilverkstad i Borås förlänger du bilens livslängd.

  Bilservice i Borås som uppfyller kraven

  När du servar din bil hos oss ser du till att din bil uppfyller de kontrollkrav som finns, både för prestanda och säkerhet. När är det då dags att lämna in sin bil på service? Det beror helt och hållet på vilken bil du har men i de allra flesta fall tänds en “servicelampa” på instrumentpanelen. Misstänker du att det är något fel på bilen så är det alltid bättre att vara på den säkra sidan och lämna in bilen för en kontroll.

  Byta vindruta i Borås? Det löser vi

  I Borås hittar ni Bilpunktens auktoriserade bilverkstad där erfarna verkstadstekniker ser till att din bil får all kärlek som den behöver. Behöver du byta din vindruta i Borås? Inga problem, vi på Bilpunkten är experter på bilreparationer. Vi har mångårig erfarenhet av att utföra kvalitetsservice på bilar och är därför säkra på att vi kan hjälpa dig med din bil. Bilpunkten är auktoriserade för bilar från varumärken som: Hyundai, Mazda, Suzuki, Saab och Mitsubishi.

  Vårt mål är nöjda kunder

  Vare sig det handlar om en bilreparation, bilservice eller byta vindruta finns vår bilverkstad i Borås här för dig. För att du som kund ska bli nöjd är det viktigt för oss att utföra ett så bra arbete som möjligt, något som vi alltid strävar efter. För att uppnå detta så sätter vi alltid dig och din bil främst samtidigt som våra erfarna verkstadstekniker tar hand om din bil i vår toppmoderna och fullskaliga bilverkstad i Borås.