Suzuki Swift

Sportig, charmig och busig. Nya Swift är uppdaterad med ny design och säkerhetsutrustning. Ta plats bakom ratten och upplev extra kraft vid acceleration och gaspådrag – till mindre förbrukning och lägre utsläpp.

Suzuki Swift Sport

Swift Sport är en nöjesmaskin som bjuder in till förstklassig förarunderhållning. Med turbomotor, avancerade hjälp- och säkerhetssystem och väghållning i världsklass garanterar Swift Sport en ultimat körupplevelse – oavsett äventyr.

Suzuki Vitara 4×4

Vitara 4×4 är en fyrhjulsdriven SUV – utrustad med klassledande säkerhet som standard. För dig som vill ha en säker, sportig och snygg bil som alltid tar sig fram, oavsett väglag, är Vitara 4×4 ett självklart val.

Suzuki S-CROSS

Med S-CROSS får du det bästa av två världar. Suzukis crossover är utrustad med intelligent fyrhjulsdrift, effektiva motorer och rejält utrymme – perfekt för dig som vill ha en rymlig bil med dynamisk styling.

Suzuki Jimny Torakku

Jimny Torakku är till för dig som tar off-road på allvar. Suzukis hyllade ikon kommer nu som tvåsitsig lätt lastbil med en rad olika förbättringar. Upplev mer med Jimny Torakku – redo för dig som inte alltid har en enkel väg mot målet.