Modeller från Suzuki

Suzuki Swift

Sportig, charmig och busig. Nya Swift är uppdaterad med ny design och säkerhetsutrustning. Ta plats bakom ratten och upplev extra kraft vid acceleration och gaspådrag – till mindre förbrukning och lägre utsläpp.

Suzuki Swift Sport

Swift Sport är en nöjesmaskin som bjuder in till förstklassig förarunderhållning. Med turbomotor, avancerade hjälp- och säkerhetssystem och väghållning i världsklass garanterar Swift Sport en ultimat körupplevelse – oavsett äventyr.

Suzuki Vitara

Vitara är en fyrhjulsdriven SUV – utrustad med klassledande säkerhet som standard. För dig som vill ha en säker, sportig och snygg bil som alltid tar sig fram, oavsett väglag, är Vitara 4×4 ett självklart val.

Suzuki S-CROSS

Med S-CROSS får du det bästa av två världar. Suzukis crossover är utrustad med intelligent fyrhjulsdrift, effektiva motorer och rejält utrymme – perfekt för dig som vill ha en rymlig bil med dynamisk styling.

Suzuki Swace

Fullhybriden Swace växlar mellan elmotor, bensinmotor och en kombination av dem båda. Här får du mycket utrymme och riktigt bra säkerhetsfunktioner. En elegant bil med fina linjer och sportigt intryck. 

Suzuki ACROSS

ACROSS är en laddhybrid där Suzuki har kombinerat otrolig elektrisk räckvidd på hela 75 km med fyrhjulsdrift, 306 hästkrafter och högkvalitativ teknik. Det här är en djärv och sportig SUV som vill synas – och det gör den onekligen.

Suzuki Jimny Rhino Edition

Jimny Rhino Edition är specialutgåvan som markerar slutet på en era. En tvåsitsig lätt lastbil med generöst bagageutrymme och avancerad fyrhjulsdrift, uppdaterad med nostalgiska designelement. Den sista versionen av en hyllad ikon.