Mazda MX-30

Helt ny och helt elektrisk. MX-30 är en kompakt SUV med harmonisk kupé, hållbar interiör och generöst utrymme. Utöver unik körglädje bjuder MX-30 in till att njuta av livets små och stora upplevelser – med små fotavtryck.

Mazda2

Mazda2 väcker känslor, redan innan du har kört den. Med en exklusiv och spännande design tar Mazda2 småbilsklassen till en ny nivå. Upplev imponerande köregenskaper med en bil som är stor på vägen och liten i stan.

Mazda2 Hybrid

Mazda2 Hybrid är den perfekta följeslagaren för miljömedvetna stadsbor som inte vill ändra sina körvanor. Hybridtekniken ger dig det bästa med både bensin- och elkörning. Din resa börjar här.

Mazda3 Hatchback

Gör dig redo för kraft som förför. Mazda3 har ett djärvt designuttryck som lockar på omgivningens uppmärksamhet i varje kurva. Kliv in i en interiör design där inga detaljer glömts bort och njut av en intuitiv förarupplevelse med Mazda3.

Mazda3 Sedan

Upplev lyx med Mazda3 Sedan. Med interiör design förfinad långt bortom praktiska funktioner öppnar Mazda3 upp till precision in i minsta detalj. Upplev självsäker, pigg och energisk körning när den är som bäst.

Mazda6 Wagon

Mazda6 Wagon är en perfekt kombination av form och funktion. Här öppnar spännande prestanda upp till möjligheten att njuta av varje kurva – oavsett äventyr. Upplev lyx och mångsidighet med Mazda6 Wagon.

Mazda6 Sedan

Välkommen till en ny nivå av förfining. I Mazda6 Sedan kombineras de finaste materialen med den senaste tekniken. Gör dig redo för mogen elegans, lyxig interiör och unik körglädje med Mazda6 Sedan.

Mazda CX-3

CX-3 är en liten, sportig och unik crossover byggd för den urbana äventyraren. Den rymliga men kompakta designen gör CX-3 till den perfekta stadsbilen – där du får vara mittpunkten i körupplevelsen.

Mazda CX-30

Nästa generations SUV är här. CX-30 är en kompakt men överraskande rymlig SUV med kraftfulla designlinjer. Upplev låg bränsleförbrukning, unik körglädje och överlägsen komfort med CX-30.

Mazda CX-60

Mazda CX-60 är Mazdas nya laddhybrid. Den lugnande, eleganta interiören erbjuder en rad diskret integrerade alternativ och förarfokuserade tekniker som garanterat uppfyller förväntningarna. 

Mazda CX-5

Nya CX-5 öppnar upp till komfort och säkerhet för hela familjen. Med en rymlig interiör, det senaste inom aktiv säkerhet och genomtänkt infotainmentsystem bjuder CX-5 in till en behaglig körupplevelse för alla passagerare.

Mazda MX-5 Roadster

Njut av spänning som aldrig tar slut. MX-5 Roadster är ett konstverk i rörelse – där svepande linjer, dramatiska konturer och vackra proportioner stimulerar dina sinnen innan du ens satt dig i bilen.

Mazda MX-5 RF

En spännande känsla väntar. Med nya extrafunktioner är MX-5 RF en legendarisk roadster med sportig elegans och förarcentrerad design. Njut av det unika bandet mellan förare och bil med uppgraderade MX-5 RF.