Fiat Ducato Skåp

Med en lastkapacitet på upp till två ton och ett lastutrymme på upp till 17 m³ är Ducato Skåp en varutransport utöver det vanliga – som redan har fått den nya generationens företag att börja jobba.

Fiat Ducato Chassi

Ducato Chassi är en effektiv och robust transportbil – byggd för komfort och säkerhet. Oavsett om du önskar en dubbel eller enkel hytt, med eller utan tippbart flak, finns en Ducato Chassi för dig.

Fiat Ducato Persontransport

Med upp till 16 platser har Ducato Persontransport gjort det möjligt att resa tillsammans. Oavsett vilken typ av resa det handlar om öppnar Ducato Persontransport upp till utrymme och komfort för alla.

Fiat Talento Skåp

Talento Skåp är idealistisk för transport i stadstrafik. Med den bästa säkerhetsutrustningen i klassen och en lastkapacitet på 8,6 m³ hjälper Talento Skåp dig att uppnå bästa möjliga resultat varje dag.

Doblò Work Up

Upplev det bästa sättet att jobba på. Tack vare strategin ”en motor för varje typ av uppdrag” kan Doblò Work Up öppna upp till maximal prestanda oavsett yrkeskategori. Kavla upp ärmarna och njut av Dobló Work Up!

Doblò Persontransport

Doblò Persontransport är en perfekt modell för transport av passagerare. Med Doblò Persontransport följer utmärkta köregenskaper, hög komfort och smarta funktioner som bjuder in till en bekväm resa.

Doblò Skåp

Med motorer anpassade för såväl stadstrafik som längre resor, optimal förbrukning med låga driftkostnader och en lastvolym på upp till 5,4 m³ uppfyller Dobló Skåp alla behov – för dig som vill jobba på bästa sätt.

Fiat e-Ducato

100% Ducato. 100% electric. 100% fit for mission. Nya e-Ducato har marknadens bredaste modellprogram inom eldrift – för dig som vill uppleva fördelarna med en eldriven transportbil för alla sorters uppdrag.