Upptäck populära TUCSON

Upptäcka nya och populära hyundai tucson

Det finns en TUCSON för alla

Oavsett vad ditt liv ställer för krav på bränsleförbrukning och prestanda finns det en TUCSON-modell för dig. Hyundais populära SUV finns numera i tre olika laddade varianter: mildhybrid, plug-in hybrid och hybrid. Alla tre modeller kommer med en sofistikerad och rymlig kupé som tillsammans med de klassledande säkerhets- och uppkopplingsfunktionerna gör bilresan till ett rent nöje. Dessutom är TUCSON utrustad med en kör- och terränglägesväljare, så att du snabbt och enkelt kan optimera köregenskaperna efter underlaget.

TUCSON Mildhybrid

Med det effektiva 48V mildhybridsystemet får du en förbättrad bränsleeffektivitet och kan njuta av lägre bränslekostnader. Tack vare att motorbelastningen minskar får du en jämnare och snabbare start – samtidigt som du minskar dina CO2-utsläpp. Välj mellan 1.6 T-GDi bensinmotor eller en 1.6-liters CRDi dieselmotor.

TUCSON Hybrid

Här kombineras en kraftfull bensinmotor med en batteridriven elmotor – och ger en kombinerad effekt på hela 230 hk. Tack vare att elmotorn laddas automatiskt under körning behöver du aldrig tänka på att ladda bilen eller ändra dina körvanor. Enklare blir det inte att köra grönt!

TUCSON Plug-In Hybrid

Vill du ha en bil med stor körglädje och flexibilitet? Då är det här modellen för dig. TUCSON Plug-In Hybrid har en samlad effekt på 265 hk och ger dig möjligheten att byta till en helt elektrisk körning med bara ett enda knapptryck. Om elen är förbrukad tar bensinmotorn över utan att påverka din körning, så att du kan ladda bilen när det passar dig.

Varmt välkommen att kontakta oss på Bilpunkten för mer information.

Kontakta oss Läs mer hos Hyundai