Upptäck framtidens e-SUV:ar – redan idag

Hyundais utbud av elektrifierade SUV:ar utökas hela tiden med nya modeller. Med stor komfort, avancerade säkerhetsfunktioner och kraftfull prestanda är e-SUV:arna från Hyundai ett naturligt val för dig som vill köra framtidens bilar redan idag.

Kör elektriskt och värna om miljön

Hyundais globala företagsmål lyder: koldioxidneutral produkttillverkning och verksamhet år 2045. För att uppnå detta målet så utökar och förbättrar Hyundai ständigt sitt sortiment av elbilar för att investera i mer hållbara energi- och tekniklösningar. Bli en del av den miljövänliga utvecklingen du också genom att köra en bil från Hyundais sortiment av e-SUV:ar.

IONIQ 5
Från 494 900 kr
Privatleasing från 4 995 kr/mån

Med futuristisk design och en imponerande uppsättning avancerad teknologi är IONIQ 5 redo att ta dig längre – med blixtsnabb uppladdning och elegant stil.

blå Kona EV Electric

KONA Electric
Från 389 900 kr
Privatleasing från 2 995 kr/mån

KONA Electric är utrustad med fler säkerhets- och uppkopplingsfunktioner än tidigare. På en enda laddning ger den dig dessutom upp till hela 484 km räckvidd.

Tucson PHEV (GRÅ)

TUCSON Plug-in Hybrid
Från 429 900 kr
Privatleasing från 4 795 kr/mån

TUCSON Plug-in Hybrid har en samlad effekt på 265 hk, och möjlighet till körning på enbart el upp till 62 km med ett enkelt knapptryck.

Hyundai Santa Fe Hybrid Grå

SANTA FE Plug-in Hybrid
Från 564 900 kr

Hyundais största och lyxigaste SUV med plats för sju personer finns nu som Plug-in Hybrid. Med ett enkelt knapptryck kan du växla mellan bensin eller eldrift.

Hyundai Nexo Bronsbrun

NEXO
Från 849 900 kr

Hyundai NEXO är en helt ny, miljövänlig och högteknologisk Hyundai. Modellen drivs av vätgas och producerar själv sin el i en bränslecell.

Varmt välkommen att kontakta oss på Bilpunkten för mer information.

Kontakta oss Läs mer hos Hyundai