Tage Johansson Bil blir Bilpunkten

Hyundai Santa Fe Svart

Tage Johansson Bil & Bilpunkten slår sig samman

Den 1 mars 2021 stod det klart att Bilpunkten efter en tids förhandling förvärvar Holmgrens Bil i Borås. I samband med övertagandet och flytten till Holmgrens gamla lokaler har nu även Tage Johansson Bil flyttat sin verksamhet från Målsryd till Borås för att slå sig samman med Bilpunkten nu när Mitsubishi valt att lämna Europa.

Allt under samma tak

Idag hittar du Tage Johansson Bil på Rosendalsgatan 26 i Borås där vi fortsätter serva och reparera Mitsubishi och Suzuki. Tillsammans med Bilpunkten är vi auktoriserad återförsäljare av Hyundai, Mazda och Suzuki där vi tillhandahåller vi helt nya bilar, men också en bred selektion av begagnade bilar i toppskick. Innanför våra väggar hittar du även en auktoriserad verkstad för service och reparation – med professionella mekaniker redo att ta hand om din bil. Oavsett när du behöver oss står vi redo att hjälpa dig.

Vi vill passa på att önska dig som tidigare kund i Målsryd hos Tage Johansson Bil välkomna till oss på Bilpunkten – din lokala bilåterförsäljare i Borås.