Boka service för din Mitsubishi.

Är du i behov av service eller reparation? Vi är en auktoriserad Mitsubishiverkstad med professionella mekaniker. I vår moderna bilverkstad i Borås hjälper vi dig med allt i från stenskott och reparationer till däckbyten och service – allt för att du ska känna dig säker på vägarna i din Mitsubishi.  

Hundra år med Mitsubishi

Mitsubishi är Japans äldsta biltillverkare och lanserade sin första bil 1917. Sedan tidigt 80-tal har de sålt bilar på den svenska marknaden. Hållbarhet och körglädje är i fokus. Mitsubishi erbjuder alltid en bil med hög prestanda och kvalitet.

Mitsubishis designfilosofi

Robust, funktionalitet och tillförlitlighet är en del av Mitsubishis designfilosofi. En bil som bjuder in dig till nya äventyr – med självförtroende. Mitsubishi vill förvåna och inspirera med sina spännande lösningar. 

En självklar bil

Mitsubishi är en självklar bil på vägarna i Sverige idag. Mitsubishi står bland annat bakom bilklassiker som Colt, Outlander och Space star. Namnet Mitsubishi betyder i korta drag “tre diamanter”. 

Mitsubishis miljöplan

Mitsubishi har en miljöpolicy med en miljöplan för att kunna fortsätta sitt arbete med att ta fram bilar som gör så lite avtryck på miljön som möjligt. Fokus ligger på klimatförändringar, resursutarmning och miljöföroreningar. Mitsubishi arbetar aktivt och globalt med miljöfrågorna.