Till erbjudandet

När du kör en Mazda kör du aldrig ensam. Bil och förare i perfekt harmoni. Jinba Ittai – kopplingen mellan häst och ryttare – är en unik samverkan som byggs in i varje Mazda.

Helt nya Mazda MX-30

Mazdas första helt elektriska elbil har designats efter dina vardagsbehov. Interiören består av skräddarsydda och hållbara material med en unik design. Kör enkelt överallt — varje dag, och upplev de unika köregenskaperna i kombination med stabiliteten.

Läs mer

Mazda2

MModellen är en sportig småbil som är designad utan kompromisser. På stadsgator eller slingrande landsvägar kan du känna ett intimt band mellan dig och Mazda2, ett band som förstärks varje gång du kör. Tack vare Mazdas senaste SKYACTIV-teknologi och SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS kan du njuta ännu mer av den här känslan av samhörighet.

Läs mer

Mazda CX-30

Mazda CX-30 är designad för att göra varje resa till ett nöje. Denna SUV är kompakt och överraskande rymlig vilket gör både stadskörning och även längre resor till en ren njutning. Upplev bilens design där karossens stilfullt svepande linjer samt det eleganta i interiören ger ett vackert intryck – både inuti och utanpå. Den dynamiska prestandan i kombination med den överlägsna komforten ger dig spännande körning. Varje gång.

Läs mer

Mazda3

Mazda3 är designad för att ge en härlig balans mellan sportighet och praktisk funktionalitet. Detta, i kombination med de högklassiga materialen och den höga komforten bäddar för en körupplevelse utöver det vanliga.

Läs mer

Mazda6

Från de svepande karosskonturerna och den dynamiska stilen till den förbättrade komforten och bekvämligheten i kupén – varenda detalj på Mazda6 har noga utformats med en förarcentrerad inriktning och framkallar känslor hos alla som ser den.

Läs mer

Mazda CX-3

Mazda CX-3 är en dynamisk bil som ger föraren nöjet att kunna njuta av färden oavsett underlaget består av stadens kullersten eller isiga landsvägar. Denna unika och kompakta crossover är en sann hyllning till körglädje.

Läs mer

Mazda CX-5

I Mazda CX-5 med fyrhjulsdrift kan du känna dig trygg och fokusera helt på körglädjen, oavsett väder och väglag. Bilen är perfekt för långa resor med familj och vänner. Med sin trygghet, stil och komfort är Mazda CX-5 en svårslagen familjebil.

Läs mer

Mazda MX-5

Det är inte utan anledning som Mazda MX-5 är världens mest sålda roadster. Den dynamiska och eleganta designen i kombination med kraften och de utmärkta köregenskaperna gör denna roadster till en symbol för ren körglädje.

Läs mer