Mazda2 Hybrid för omgående leverans

Kvinna packar in en väska i en Mazda2 Hybrid.

När du väljer en Mazda2 Hybrid får du den perfekta partnern för vardagsresor i en småbil anpassad för stadsliv. Hybridbilen har ett självladdande system med minimalt krångel för att körupplevelsen ska bli så smidig och effektiv som möjligt. Du fyller enkelt i bensin i tanken och kör som en “vanlig” bil medan batteriet laddas. Du behöver således inte tänka på att ladda bilen utan kan fortsätta i samma vanor som tidigare.

Hybridteknik – hållbar körning

Med ett hybridsystem blir körningen mer hållbar och miljövänlig. När du exempelvis kör i stadstrafik med en Mazda2 Hybrid blir utsläppen lägre eftersom hybridsystemet återvinner energi tillbaka till batteriet när du bromsar. Tack vare den processen blir det inga utsläpp när du kör elektriskt. Du kan växla mellan el, bensin och kombinerade effektlägen, på så vis blir prestandan optimal i alla lägen. En smart bil – helt enkelt!

Innovativ säkerhet när den är som bäst

Som standard i Mazda2 Hybrid får du självklart avancerad och innovativ säkerhetsteknik. Det ska alltid vara säkert att köra Mazda. Mazda2 Hybrid kommer bland annat med ett kollisionsförebyggande system där bilen själv känner igen bilar, fotgängare och cyklister.

Nu finns Mazda2 Hybrid för omgående leverans

Nu har du möjlighet att köpa en Mazda2 Hybrid med omgående leverans hos oss på Bilpunkten! Boka tid för provkörning i formuläret nedan och upptäck charmen med hybridteknik.

Pris från 239 500 kr.
10 års garanti ingår.

Varmt välkommen att kontakta oss på Bilpunkten för mer information.

Kontakta oss Läs mer hos Mazda


Boka provkörning    Bilpunkten i Borås AB

    Rosendalsgatan 26, 504 52 Borås

    033–44 73 00

    info@bilpunkten.se