Mazda MX-30 R-EV – Japansk körglädje med minimalistisk design

Mazda MX-30 R-EV

Välkommen till framtidens bilkörning med Mazda MX-30 R-EV – en banbrytande laddhybrid som kombinerar design, effektivitet och prestanda på ett imponerande sätt. Här har Mazda lagt fokus på den elektriska körupplevelsen och människocentrerade interiören, samtidigt som den klassiska Mazda-looken genomsyrar hela designen.

En laddhybrid med extra allt

MX-30 R-EV tar dig upp till 85 kilometer på ren el, vilket täcker de flesta vardagliga transporterna. Vid längre sträckor används istället Wankelmotorn, med 50-liters bränsletank, som laddar batteriet under färd. Totalt ger el- och Wankelmotorn dig en räckvidd på upp till 680 kilometer.

Elegant interiör möter funktionalitet

Stig in i en rymlig, praktisk och bekväm interiör som kombinerar högkvalitativt material och modern japansk design. Varje detalj i interiören är designad med dig som användaren i åtanke. Det avancerade infotainment-systemet håller dig uppkopplad och det stora urvalet av designalternativ möjliggör en unik design för din Mazda MX-30 R-EV.

Utrustad med säkerhet i fokus

Mazda MX-30 R-EV är utrustad med ett antal säkerhetsfunktioner, som innovativ batterikylning och ett skyddande batterihölje samt autobroms och filhållningsassistent. Allt för att du som förare och passagerare ska kunna njuta av en trygg färd.

Provkör Mazda MX-30 R-EV idag

Nu har du möjlighet att provköra Mazda MX-30 R-EV hos oss på Bilpunkten! Kontakta oss nedan för att boka tid.

Just nu kan du köpa MX-30 R-EV (laddhybrid) från 385 900 kr (ord. pris från 415 900 kr). 

Erbjudandet gäller lagerbilar och är giltig till 31 mars 2024.

Varmt välkommen att kontakta oss på Bilpunkten för mer information.

Kontakta oss Läs mer hos Mazda


Boka provkörning    Bilpunkten i Borås AB

    Rosendalsgatan 26, 504 52 Borås

    033–44 73 00

    info@bilpunkten.se