Mazda CX-60 med omgående leverans

En mazda som står parkerad under träd

Mazda CX-60 är en modern laddhybrid framtagen av japanska ingenjörer, med en elegans som återspeglar Mazdas unika japanska arv. Med fyrhjulsdrift och nya, förarcentrerade säkerhetsfunktioner är det en SUV du kan lita på – i alla lägen. Nu tillgänglig för omgående leverans!

Innovativ laddhybrid
Tack vare den innovativa hybriddrivlinan kan du köra helt elektriskt till vardags, men fortfarande ha flexibiliteten till att köra längre sträckor utan att behöva stanna. Mazda CX-60 är utrustad med en stark bensinmotor, en elmotor och ett batteri som tillsammans ger dig en god bränsleekonomi utan att du behöver tumma på varken motoreffekt eller räckvidd.

Förarcentrerade tekniker
I nya Mazda CX-60 kan du välja mellan fem olika körlägen: Normal, Sport, Off-road, Bogsering och EV. Bilen är dessutom utrustad med en ny 8-växlad automatlåda som ger dig bättre acceleration och minskade utsläpp, med snabba och mjuka växlingar.

Jinba Ittai – när du och bilen blir ett
Mazda strävar alltid efter att föraren och bilen ska bli ett – så kallat Jinba Ittai. Nya Mazda CX-60 är inget undantag, och bjuder på en intuitiv körupplevelse där bilen blir en förlängning av förarens kropp.

Just nu med omgående leverans

Nu har vi eftertraktade Mazda CX-60 tillgänglig för omgående leverans! Boka din tid för provkörning i formuläret nedan.

Pris från 517 500 kr.

Varmt välkommen att kontakta oss på Bilpunkten för mer information.

Kontakta oss Läs mer hos Mazda


Boka provkörning    Bilpunkten i Borås AB

    Rosendalsgatan 26, 504 52 Borås

    033–44 73 00

    info@bilpunkten.se