Mazda CX-60 med snabb leverans

Mazda CX-60 är en modern laddhybrid framtagen av japanska ingenjörer, med en elegans som återspeglar Mazdas unika japanska arv. Med fyrhjulsdrift och nya, förarcentrerade säkerhetsfunktioner är det en SUV du kan lita på – i alla lägen. Nu tillgänglig för leverans i år!

Innovativ laddhybrid
Tack vare den innovativa hybriddrivlinan kan du köra helt elektriskt till vardags, men fortfarande ha flexibiliteten till att köra längre sträckor utan att behöva stanna. Mazda CX-60 är utrustad med en stark bensinmotor, en elmotor och ett batteri som tillsammans ger dig en god bränsleekonomi utan att du behöver tumma på varken motoreffekt eller räckvidd.

Förarcentrerade tekniker
I nya Mazda CX-60 kan du välja mellan fem olika körlägen: Normal, Sport, Off-road, Bogsering och EV. Bilen är dessutom utrustad med en ny 8-växlad automatlåda som ger dig bättre acceleration och minskade utsläpp, med snabba och mjuka växlingar.

Jinba Ittai – när du och bilen blir ett
Mazda strävar alltid efter att föraren och bilen ska bli ett – så kallat Jinba Ittai. Nya Mazda CX-60 är inget undantag, och bjuder på en intuitiv körupplevelse där bilen blir en förlängning av förarens kropp.

Tillgänglig för snabb leverans

Nu har vi på Bilpunkten ett antal eftertraktade Mazda CX-60 med leverans i år. Boka tid för provkörning och upplev nya Mazda CX-60 du också.

Pris från 517 500 kr.

Varmt välkommen att boka provkörning genom formuläret nedan, eller att kontakta oss på Bilpunkten för mer information.

Kontakta oss Läs mer hos Mazda

Boka provkörning    Bilpunkten i Borås AB

    Rosendalsgatan 26, 504 52 Borås

    033–44 73 00

    info@bilpunkten.se