Till erbjudandet

 

Ord är nästan överflödiga. Det räcker med att titta på modellerna för att inse styrkan, dynamiken och äventyrslusten i en Jeep.

Helt nya Renegade

Helt nya Jeep Renegade är en suv som har precis allt en förare behöver, varken mer eller mindre. Den nya exteriören får dig att sticka ut på vägarna samtidigt som avancerade säkerhetsfunktioner och de nykonstruerade motorerna gör att du kan njuta av prestandan och känna dig trygg på samma gång.

Läs mer

Nya Compass

I Jeep Compass finner du en kombination av förstklassig komfort och oöverträffad framkomlighet. Den aggressiva och sofistikerade designen sticker ut från mängden och skapar en sann premiumkänsla.

Läs mer

Nya Cherokee

Cherokee är med sin djärva design och funktionella karaktär trogen Jeeps arv. I klassiskt Jeep-manér hör Cherokee hemma både i utmanande terräng och i stadens puls.

Läs mer

Grand Cherokee

Med Grand Cherokee får du det bästa av två världar – utan kompromisser. Modellen innebär ren exklusivitet och lyxkänsla samtidigt som den enkelt hanterar utmanande körförhållanden i svårare terräng.

Läs mer

Nya Wrangler

Wranglers enastående förmåga att bemästra allt från vattendrag och steniga slätter till stadskörning och landsvägar bäddar för körglädje i sin renaste form. Är du ute efter äventyr är det här en bil för dig.

Läs mer

Wrangler Unlimited

Med Wrangler Unlimited tar äventyret aldrig slut. Modellens exceptionella offroad-prestanda gör att det till ett rent nöje att köra bilen både i terräng och stadens puls. Wrangler Unlimited har Jeeps filosofi i sitt DNA – det kommer du att märka.

Läs mer