Upptäck Hyundai IONIQ 6 – den prisbelönta och banbrytande elbilen

Med sin unika, strömlinjeformade design och avancerade teknik, har IONIQ 6 blivit utsedd till World Car of the Year 2023. Den här bilen är mer än bara ett transportmedel; den är en del av en ny era av elektrisk körning.

Kör längre, ladda snabbare

IONIQ 6 tar elbilen till nya höjder med sin imponerande räckvidd och laddningskapacitet. Med en räckvidd på upp till 614 km på en enda laddning, är IONIQ 6 perfekt för dina långa resor. Dessutom gör det innovativa 800 V batterisystemet att du kan ladda batteriet ultrasnabbt. På bara 15 minuter kan du ladda upp till 351 km räckvidd, vilket minskar tiden vid laddstationen och ökar tiden på vägen.

För dig som söker spänning erbjuder IONIQ 6 även en otrolig acceleration. I den fyrhjulsdrivna modellen med ett 77,4 kWh batteripaket kan du accelerera från 0 till 100 km/h på bara 5,1 sekunder, vilket ger dig en både kraftfull och spännande körupplevelse.

Exklusivitet och komfort i varje detalj

Inuti IONIQ 6 väntar en värld av lyx och komfort. Interiören omdefinierar den traditionella bilkupén med sitt rymliga utrymme och bekvämligheter. Ta din körning till en ny nivå med förarassistanssystemet Highway Driving Assist II, som kan hjälpa dig med allt från att kontrollera hastighet, räckvidd och filbyte under körning.

Provkör Hyundai IONIQ 6 idag

Nu har du möjlighet att provköra Hyundai IONIQ 6 hos oss på Bilpunkten! Kontakta oss nedan för att boka tid.

Varmt välkommen att kontakta oss på Bilpunkten för att boka provkörning eller för mer information.

Kontakta oss Läs mer hos Hyundai


Boka provkörning    Bilpunkten i Borås AB

    Rosendalsgatan 26, 504 52 Borås

    033–44 73 00

    info@bilpunkten.se