Nya generationen av populära kompaktsuven Hyundai KONA

Hyundai KONA i fart på en bilväg

Träd in i framtiden där större och rymligare är normen. Denna imponerande uppdatering av Hyundai KONA innebär att bilen vuxit hela 15 centimeter på längden och ökat axelavståndet med 6 centimeter, vilket ger gott om utrymme för både passagerare och bagage.

Framtidsinriktad design

Nya generationen Hyundai KONA bjuder på en design som inte går att ta ögonen från. Med en djärv och futuristisk framtoning och en bred ljuslist som sveper över fronten gör den ett starkt intryck var du än är. För de som söker stil och elegans kommer är Hyundai KONA en given följeslagare.

Kraftfull prestanda och effektiv bränsleförbrukning

Den bensindrivna motorn är ett kraftpaket med 120 hästkrafter under huven och den smidiga kraftöverföringen ger en responsiv och njutbar körning. Samtidigt imponerar den med en bränsleeffektivitet på endast 5,7 liter per 100 kilometer.

Om du vill ha den perfekta balansen mellan effektivitet och prestanda är hybridversionen det ultimata valet, som kombinerar bensinmotorns kraft med den elektriska motorns smidighet och ger en effekt som överraskar med stark acceleration och mjuk körning. Med en kombinerad bränsleförbrukning på endast 4,1 liter per 100 kilometer tar du dig långt på varje tank.

Nya KONA finns även i en helelektrisk version.

Boka provkörning hos Bilpunkten

Upptäck körupplevelsen i Hyundai KONA och boka din tid för provkörning via formuläret nedan.

Hyundai KONA Bensin
Pris från 307 900 kr
Privatleasing från 4 345 kr/mån

Hyundai KONA Hybrid
Pris från 364 900 kr
Privatleasing från 5 185 kr/mån

Varmt välkommen att kontakta oss på Bilpunkten för mer information.

Kontakta oss Läs mer hos Hyundai

Boka provkörning    Bilpunkten i Borås AB

    Rosendalsgatan 26, 504 52 Borås

    033–44 73 00

    info@bilpunkten.se