Just nu har vi Hyundai TUCSON för omgående leverans

TUCSON vid kanal.

Hyundai TUCSON är en prestigelös SUV med skarpa linjer och dynamiska former. Det här är en bil som får all uppmärksamhet som den förtjänar när den rullar fram på vägarna. När du väljer en TUCSON från Hyundai väljer du inte bara en SUV utan också en ny standard i SUV-klassen – med smart teknik och klassledande säkerhetsfunktioner.

Revolutionerande design

Hyundai TUCSON är för alla de som njuter av att synas – men också för alla de som vill ha förstklassig teknik och toppmodern säkerhet. När du kör TUCSON kan du känna dig trygg med att du kör en SUV som är designad och byggd för människor. En bil i en klass för sig!

Mildhybrid, hybrid eller plug-in hybrid

Den robusta SUV:en finns i flera olika versioner. Alla med samma snygga design, smarta teknik och höga säkerhet. Mildhybrid kommer som standard, vilket betyder att den är bränsleeffektiv och byggd för att vara mer miljövänlig och lämna ett mindre klimatavtryck – men självklart utan att kompromissa med körglädjen. TUCSON finns också som hybrid och plug-in hybrid, därför kan du välja det som passar dig och din livsstil bäst.

Hyundai TUCSON för omgående leverans

Nu finns Hyundai TUCSON för omgående leverans hos oss på Bilpunkten! Boka provkörning via formuläret nedan eller kontakta oss för mer information.

Pris från 304 900 kr.

Varmt välkommen till Bilpunkten i Borås!

Kontakta oss Läs mer hos Hyundai


Boka provkörning    Bilpunkten i Borås AB

    Rosendalsgatan 26, 504 52 Borås

    033–44 73 00

    info@bilpunkten.se