Hyundai BAYON – En idealisk kombination av design och prestanda

Hyundai BAYON vid stadskörning

För dig som söker en kompakt crossover är Hyundai BAYON det självklara valet. Med perfekt balanserade dimensioner utstrålar BAYON elegans och en tydlig modern prägel. BAYON’s rymliga bagagevolym, mildhybridsystem och teknik- och säkerhetsfunktioner gör den till ett utmärkt val för både vardagliga äventyr och långa resor.

Uppkopplad och stilsäker

Inuti BAYON möts du av en imponerande utrustningslista. En stor infotainmentskärm med stöd för Apple CarPlay och Android Auto ger dig full kontroll över din uppkopplade värld. Tillsammans med bland annat en digital instrumentpanel, en hög körposition och ett ljudsystem från BOSE skapas en bekväm och modern körupplevelse.

Omfattande säkerhet och bekymmersfri körning

Med en imponerande uppsättning av avancerade säkerhetsfunktioner, inklusive bland annat automatisk nödbromsning med fotgängar- och cyklistdetektering, rörelsedetektorer och navigationsbaserad fartanpassning kan du känna dig trygg på vägarna.

BAYON är helt enkelt den kompakta crossovern som har allt – stil, säkerhet, funktionalitet och prisvärdhet. Driv framtiden med Hyundai Bayon!

Provkör Hyundai BAYON hos Bilpunkten

  • Nypris 209 900 kr
  • Privatleasing från 3 415 kr/månad

Alltid med 5 års nybilsgaranti. Boka din tid för provkörning hos oss på Bilpunkten genom formuläret nedan.

Varmt välkommen att kontakta oss på Bilpunkten för mer information.

Kontakta oss Läs mer hos Hyundai

Boka provkörning    Bilpunkten i Borås AB

    Rosendalsgatan 26, 504 52 Borås

    033–44 73 00

    info@bilpunkten.se