Till erbjudandet

Fiat är med sina ikoniska designprinciper, fokus på körglädje och prisvärda modeller ett attraktivt val nästan oavsett vilka behov du har.

Nya 500e La Prima

Nu finns nya populära Fiat 500e äntligen som elbil. Upplev det ikoniska 500 formatet i en ny och uppdaterad variant som både är bredare och längre — men fortfarande lika kompakt som alltid. Med ny funktionell design, mer finess och färre knappar får du Fiats mest stilrena bil.

Läs mer

500X Cross och City Cross

Njut av dina kommande äventyr i fullständig säkerhet med 500X Cross. Med de mest innovativa körteknikerna och den nya ergonomiska 500X Crossratten är du beredd att ta dig an vägen under alla förhållanden.

Läs mer

500X Urban

Den urbana SUV:en som skapats för att njuta av stadslivet, i morgonens rusningstrafik eller i stadens ljus på kvällen. 500X Urban låter dig uppleva staden med nästa generations körteknik och med en tyst, snabb motor som dessutom ger snabb acceleration.

Läs mer

500

Ikonska Fiat 500 har med sin eleganta och sofistikerade design varit ett omtyckt inslag i stadsbilden i över 60 år. Här har inget lämnats åt slumpen. Nya Fiat 500 är djärvare än någonsin – det kommer du att märka.

Läs mer

500 120TH

Kör iväg i en Fiat 500 120th och upplev staden i en ny takt. Den ikoniska naturen av 500 har blivit ännu exklusivare, tack vare den nya bi-colour Tuxedo och en full Apple Music ® experience.

Läs mer

500L

Fiat 500L är en rymlig, bekväm och elegant bil med hög komfort för alla passagerare. Fronten, grillen och LED-varsenljusen ger samma ikoniska leende som hos 500. I Fiat 500L finner du en bil som både har stil och funktion.

Läs mer

500L Cross

Den mest äventyrliga i 500-familjen, med det kraftfulla utseendet från en crossover. Fiat 500L Cross är byggd för äventyr och tack vare det rymliga bagaget på hela 455 l kan du ta med dig gott om souvenirer på hemresan.

Läs mer

Tipo Kombi

För dig med ett större behov. Tipo Kombi är en funktionell och rymlig bil med stil. Här finns gott om plats för dig och din familj. Med ett lättillgängligt bagageutrymme på hela 550 liter har du alla förutsättningar för ett praktiskt billiv.

Läs mer

Tipo 5-Dörrar

Denna kompakta bil med en längd på endast 4,37 meter erbjuder allt utrymme du behöver. En modern, dynamisk och praktiskt bil som utstrålar enkel elegans. De skarpa linjerna, grillen och de kromade detaljerna ger Tipo 5-Dörrar en stark personlighet.

Läs mer

Panda

Panda är en glad och komfortabel bil som utstrålar stilfullhet och karaktär. Pandan är designad med insidan som utgångspunkt – vilket återspeglas på utsidan. Här har du en bil som kommer med en rejäl dos stil, funktionalitet och nöje.

Läs mer

Panda Cross 4x4

Panda Cross är en SUV i fickformat. Med häpnadsväckande off-road kapacitet möjliggör modellen en härlig körupplevelse i såval stadsmiljö som ute på landet.

Läs mer