Till erbjudandet

Fiat Professional är byggda för ditt jobb och din fritid. Gemensamt för alla modeller är att de levererar – och säkerställer att det blir roligare för dig när du gör detsamma.

Fiorino Skåp

Fiorino är skräddarsydd för att ta sig fram i stadsmiljö. Med sina kompakta mått och genomtänkta design är detta ett fantastiskt flexibelt och smidigt arbetsfordon.

Läs mer

Dobló Skåp

Dobló är en effektiv bil som ger dig mycket för pengarna. Med välplanerade och rymliga utrymmen gör Dobló arbetsdagen enklare och roligare!

Läs mer

Talento Skåp

Talento är den perfekta partnern när du vill maximera din prestation på arbetet. Med generös standardutrustning och gott om utrymme innebär Talento ännu en anledning att det är kul att gå till jobbet.

Läs mer

Ducato Skåp

Ducato Skåp har inte bara ett lastutrymme som trumfar de flesta, dessutom utmärker den sig med en mycket god totalekonomi.

Läs mer

Fiorino Combi

Fiorino är en kompakt transportbil som kommer fram överallt. Den passar perfekt för uppdrag i storstaden, är smidig i trafiken och lätt att köra och parkera.

Läs mer

Talento Combi

Talento Combi erbjuder en fantastisk mångsidighet och flexibilitet. Med upp till 9 sittplatser och rymliga lastutrymmen är detta ett mycket praktiskt fordon för din verksamhet.

Läs mer

Doblò Persontransport

Ännu mer funktionell och bekväm arbetsmiljö, personbilsliknande köregenskaper, bättre prestanda och ökad produktivitet tack vare lägre driftskostnader: Doblò har konstruerats för att tillföra mervärde i proffsens arbete.

Läs mer

Ducato Persontransport

Ducato Persontransport är ett transportmedel som är avsett för såväl passagerare och varor. Med flertalet konfigurationer kan du optimera ditt val baserat på just dina behov.

Läs mer

Ducato Chassi

Ducato Chassi utgör en rationell och funktionell bas för transformation. En säker, robust och dynamisk plattform som är projekterad för lägre driftskostnader.

Läs mer

Doblò Work Up

Doblò har finjusterade, smarta lösningar som gör dagen enklare och mer tillfredsställande samtidigt som den upprätthåller sin status som den bästa arbetsplatsen. 

Läs mer

Fullback Cross Dubbelhytt

Fullback Cross har en design som får dig att sticka ut och en prestanda som gör att du enkelt tar både dig själv och dina redskap till arbetsplatsen.

Läs mer

Fullback Dubbelhytt

Fiat Fullback är en dynamisk arbetsbil som är byggd både för ditt arbete och din fritid. I Fullback finner du en kraftfull bil som tveklöst är byggt för funktionalitet med stil.

Läs mer