Till erbjudandet

Chatenet erbjuder marknadens absolut snyggaste mopedbil med hög komfort och erkänd kvalité. Krocktestad med den senaste tekniken och utrustad med modern dieselmotor och parkeringsassistent som standard.

Chatenet CH46 Sportline

Nya Chatenet CH46 Sportline med stilren design och hög komfort. Fullutrustad med bland annat easy-park funktion, sportiga 16″ fälgar, strålkastare med LED DRL. Detta i kombination med den fantastiska interiören och moderna tekniken resulterar i en ny nivå av körglädje.

Läs mer

Chatenet CH40 Junior

Chatenet CH40 Junior är instegsmodellen till CH40 med fokus på körglädje, frihet & komfort. Modellen är utrustad med bl.a. Lombardini HDI motor, elhissar, 14″ aluminiumfälgar och radio med AUX-ingång.

Läs mer

Chatenet CH40 Sportline

Chatenet CH40 Sportline kommer med ett multimedia paket från Pioneer som standard och har Bluetooth samt handsfree för säkrare bilkörning. Sportline har dessutom, sportavgassystem, nydesignade 16” aluminiumfälgar och backkamera som underlättar vid parkering.

Läs mer

Chatenet CH40 R

Chatenet CH40 R är en specialserie baserad på Sportline och innefattar bland annat ett dekalpaket, främre sportspoiler och tanklock i kolfiberlook. De komfortabla sportstolar och röda detaljerna ger mopedbilen ett mer personligt utseende och höjer körupplevelsen till en ny nivå.

Läs mer